Aktiviteter

Filmbolag

Vi erbjuder filmproduktioner lokaler, mötesrum, locations för träning av scener, stuntperformers och fordonsuthyrning.

LOCATIONS
PERSONAL
FORDONSUTHYRNING

VÅRA MOTORAKTIVITETER OCH "THE RANCH" ÄR INSPIRERAT AV VALENTINO ROSSI THE RANCH.

Vi finns i krokek 15 minuter med bil från Norrköping. Från Nyköping tar det ca 20 minuter. Från Stockholm 1,5 timme. Här ute på ranchen har vi stora ytor mark där filmproduktionen kan rigga, bygga upp för scener utomhus. Samt också konferenslokaler med fullt tillhörande kök. En basecamp för filmproduktionen. Vi samarbetar också med Scandic Nord i Norrköping där boende och annat kan ordnas.
Vi erbjuder stuntperformers, Stunt konsulting, Stuntcoordinator, till er filmproduktion. Samlad kraft och lokal kunskap sparar produktionen tid och pengar. Tarmo som jobbar hos oss har varit i stunt och filmbranschen i över 20 år.
I vår motorpark så har vi crossar, trails, 4hjulingar, vattenskotrar, sportbilar som vi hyr ut ihop med stuntperformers. Inga fordon hyrs ut utan stuntperformer/förare från oss.
Filmproduktioner som innehåller stunt tjänar alltid på att ta in proffs. Vi erbjuder en helhetslösning för er produktion och tar hand om hela action delen i er film. Vi har möjlighet att träna på scener ute hos oss här på ranchen då vi har stora ytor och kan rigga upp för allt.
Vid förfrågningar kontakta Tarmo Hietala via mail eller telefon. Mail: tarmo@aktivitetsmaskinen.se Tel: 0768 793969

FilmbolagGalleri

Skräddarsy ditt event