Aktiviteter

Stunt och action

Välkommen till filmens värld allt från behind the scenes till praktiska moment som att tex hoppa från Sveriges större airbag till att fäktas eller prova på att brinna.

MOD
MAXPULS
UPPLEVESLE

EN PULSHÖJANDE UPPLEVELSE.

Alla våra stunt aktiviteter instrueras av vår Stunt Coordinator och stuntman, Tarmo Hietala som arbetat professionellt i film branschen sedan 2004. Nu senast var han stunt coordinator i långfilmerna GOLIAT och Den blomstertid nu kommer. Tarmo är också känd för stunt jobb och undervisning av skådespelare i Arn filmerna. Några av de skådespelare Tarmo undervisat är: Joakim Nätterqvist - Joel Kinnaman - Bill Skarsgård - Jacob Cedergren - Joakim Sällqvist - Jesper Barkselius - Alexej Manvelov - med många fler.
Här får 1st deltagare ur gruppen prova på hur det är att brinna på en arm. Detta är en del av de andra aktiviteter ni valt.
Här tränar vi på olika falltekniker från olika höjder. Vi börjar på marknivå för att öva teknik för att sedan höja ribban med fall upp till 4 meter.
”En garde”! De flesta har sett pirates of the Caribbean och Three musketeers som är några av de storfilmer vi känner till. Här får deltagarna lära sig fäktning för film. I denna aktivitet kör man i par. Vi lär oss parreringar och hugg som vi sedan sätter ihop till en koreografi. Denna aktivitet gör man i par.
I denna aktivitet så erbjuds deltagarna att få prova på och lära sig tekniken att kunna ”bli utslängd ur en bil” hastighet på bil 10-20 km/h. Samt att ”bli påkörd av en bil” där vi tränar teknik när bilen står still.
Vikingar är kända för att strida med svärd och sköld. Likaså gladiatorer. Här tar vi med deltagarna bakåt i tiden och klär er med ett svärd och en sköld. Vi lär oss några tekniker och bygger en koreografi av det. Denna aktivitet gör man i par.
Allt från Wilda western slagsmål till dagens slagsmål i film. Här lär vi oss några tekniker som vi sätter in i en koreografi och filmar. Kameravinklar och koreografi säljer illusionen. Denna aktivitet gör man i par
Robin Hood och andra kända från både filmvärlden och historiskt stred med bland annat en stav. Här tränar vi på en del tekniker och sätter ihop till en koreografi. Denna aktivitet gör man i par.

Skräddarsy ditt event